LightWEB
LightWeb
PRODUKTER

Gravet sik

Gravet sik egner seg utmerket som selskapsmat. Serveres gjerne med potetsalat eller dillstuet potet, loff og smør. Sennepssaus for gravet fisk hører selvsagt med. Kan også brukes som pålegg. Lunsjbordets favoritt.

Vakumpakket frysevare: 300 – 600 gr.


Sennepssaus

Sennepssaus til gravet sik.
Sik-fileter

Sikfileter er ferdig til å stekes eller grilles. Serveres med god salat og poteter til. Du kan også lage gravet sik av sikfilet.

Vakumpakket frysevare: 300 – 500 gr.

Fersk sik

Til koking kan den med fordel lettsaltes på forhånd. Tradisjonell kost i distriktet her er kokt, godt saltet sik sammen med rømmegrøt. Sprøstekte sikfiléter smaker herlig med rømme og agurksalat til. Stekeferdig sik: Dette er små sik som er skjellskrapet og ferdig i panna. Kan serveres sprøstekt eller med rømmesaus, og er en god og billig middagsrett.

Vakumpakket: 400 – 700 gr.

Kryddersik

Serveres sammen med potetsalat, loff, smør, eggerøre og eventuelt grønnsaker. Godt også som ”snadder” sammen med flatbrød.

Vakumpakket: 200 – 400 gr.
Peppersik

Serveres sammen med potetsalat, loff, smør, eggerøre og eventuelt grønnsaker. Godt også som ”snadder” sammen med flatbrød.

Vakumpakket: 200 – 400 gr.

Sik-burgere

Herlig lettvint og svært anvendelig middagsmat. Tradisjon og urban modernitet møtes. Serveres like gjerne som tradisjonell burger. Ungdommens favoritt; "Bedre enn McDonalds".

Vakumpakket: 200 – 600 gr.

Varmrøkt sik

Røkt sik smaker deilig til alle måltider. Egner seg ypperlig som pålegg, gjerne med eggerøre til. Som middagsmat anbefaler vi at den varmes i mikrobølgeovn eller legges i folie i stekeovnen. Serveres med poteter, eggrøre og grønnsaksalat. Prøv vår spesielle saus til fiskeretter. Røkt sik egner seg også godt i salat for eksempel sammen med kinakål, epler, tomat, agurk m.m. Bruk fantasien og du får en herlig aftensrett.

Vakumpakket: 400 – 600

 

MENY

Om oss

FEMUNDFISK AS
Femundsveien 3663, N -2446 Elgå
Telefon: +47 62 45 95 64
E-post: post@femundfisk.no
Hent veibeskrivelse / Get Directions


Vær
Skriv en rad til oss her 
 
 
 
 

© LightWeb